För mig är trail löpning men vandring låter lite för ambitiöst. Utomlands säger man ju ”hike” och det är mer passande för vad jag gjorde idag. Jag satte av i världens bästa väder och slogs av hur varmt det var. Sommar!

Jag hikade upp för backar som är blåa och röda och jäklarns vad brant det är alltså. I tanken hade jag väldigt lustigt åt att jag låg en bra bit över 70% i puls men att jag ändå inte kom framåt särskilt snabbt – apropå detta inlägg.

Efter ett tag större jag på vad jag gissar är en downhillbana men det måste ha varit en avancerad sådan. Dessutom med hinder för det låg lite träd som korsade stigen här och var. Tills på fredag är det nog fixat för då öppnar Åre bike park och det går att ta sig uppför berget med lift. Dessutom bjuder SkiStar på liftkortet på fredag. Synd att jag inte är här, då hade jag åkt upp för att vinka från toppen!

åre sommar

åre sommar

åre sommar

åre sommar

åre sommar

0