Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kungsholmen

Annika och jag var ute och sprang imorse runt min lilla ö; Kungsholmen. Vi gjorde så som jag alltid gör; väckte benen varsamt genom att gå nedför Fridhemsgatan och snurren över Norr Mälarstrand ner till Rålis. Tog de första trevande stegen förbi nykläckta änder som nyfiket badade i Riddarfjärden. Mötte människor; många av dem dessutom. Ofta powerwalkare i par ute på walks’n’talks.

Vid stadshuset var det i sedvanlig ordning horder med turister som kom med fullastade bussar, alltid lika morgonpigga. En och annan cykel pinglar förbi, och några löpare. Barnvagnarna har inte vaknat ännu.

Fötterna rullar på och jag och Annika pratar om vårt kommande äventyr som är tänkt att gå av stapeln om inte alltför många dagar. Om exakt 3 veckor faktiskt. Vi ser det just som ett äventyr och jag tänker stilla att hur svårt kan det vara att ta sig runt Jämtlandstriangeln utan övernattning. Jättelätt för de som tränat för det, givetvis. Jag och Annika har mest tränat på vårt pannben…

Vi springer längs Kungsholms strand, under St Eriksbron och ser Karlberg på andra sidan. Då och då går vi, det noterar jag lite senare i gratisappen Moves som faktiskt är riktigt rolig även om den käkar ordentligt med batteri. Den har koll på både steg och kilometer och noterar var jag är och när jag gör vad. Den fattar när jag går, springer och flyger.

Vi gör en liten high five när vi säger hej då varandra efter 8 kilometer. Om 3 veckor har vi bara typ 35-39 kvar.

träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson