Väder! Detta väder! Lika mycket som regnet öste ner imorse, lika fint var det i eftermiddags.

Jag var på en otippad utflykt till Ånn mellan Åre och Storlien och kikade på fåglar(!) och imponerades av utsikten från Karolinermonumentet i Duved och måste verkligen komma ihåg att det är en alldeles fantastisk picknickplats till senare i sommar någon gång. Forsen dånade i Handöl medan det rådde ett fullkomligt lugnt i Klocka. Jag plöjer verkligen varje del av Åre, som faktiskt är en ganska stor kommun, och inser att den är fantastisk.

När jag kom hem bytte jag om på fem röda och åkte upp mot Tott. Här finns en bra yta att träna på och jag och Pernilla körde tabataintervaller med utsikt över byn. Alltså, vilket ställe jag bor på.

Hopprep, sandbag, kettlebell, medicinboll och resistance rope. Redskapen från Casall bjöd på svidande muskler och flås i lungorna. Klart bra tisdagskväll!

träna i åre

träna i åre

0