Det är helt galet varmt här i Åre och när jag satt som bäst på kontoret så kände jag för ett dopp i sjön. Det är fascinerande att gå tunt, tunt klädd och ändå tycka att det är så varmt att jag vill bada – samtidigt som jag blickar ut över vita fjälltoppar.

Åre känns bitvis som en enda stor fritidsgård. Jag hör tydligt ljudet av stavar mot asfalt; det är rullskidåkare som titt som tätt åker förbi mig på Gamla Årevägen. Och suset när en racercyklist svischar förbi. Snabba fötter mot marken; ja det är löparna. Kajakerna på sjön är däremot helt ljudlösa.

Imorgon lanseras den där sajten jag jobbat så mycket med, och ska fortsätta jobba med. Sedan måste jag tyvärr köra ner till Hälsingland i ett sorgligt ärende på fredag. Jag spenderar också helgen där och det ska bli nästan 30 grader varmt. Ni som ska till Workout Åre klarar er säkert utan mig, jag hoppas vädret fortsätter visa sig från sin bästa sida.

sommar i åre

0