Jag ska åka till Stockholm över helgen. Det är lite dålig tajming för min Stockholmshalva ska åka till Paris. Men jag får i alla fall hänga med familjen och några vänner och så. Jag fick i uppdrag att boka bord på en restaurang, helst för både frukost och middag men det var ju kört. Fullbokat på alla ställen jag ville gå på. Då och där tröttnade jag lite på Stockholm igen. På att det ska vara så fullt och trångt och så. I övrigt är Stockholm en fin och alldeles superhärlig stad. Det är nog bara så att jag vill ha den för mig själv. Och kanske några till. Men liksom inte för många.

Det som ska bli härligt är att möta våren och få se lite grönska. I Åre har vädret visat sig från sin mest envisa sida och jag kan inte för mitt liv förstå hur jag cyklade upp till Åre i kortärmat och barbent för 2 veckor sedan förra året.

sara

0