Vilken månad sa vi att det är? Mars? Nähä. Maj! Inte av vädret att döma. Massor med nysnö uppe i Ullådalen, men mjukt på myren så vi blev både snöiga och blöta om fötterna när vi stack iväg på en liten jogg bort mot Lillåstugan. Jag var tvungen att lägga mig i en snödriva av skratt när Annika visade hur man skulle springa lätt för att inte sjunka igenom skaren. Det kan vara det roligaste jag sett.

Lika roligt var det inte när snöyran övergick till snöhagel och piskade i ansiktet men snart nog kom vi in i ett skogsparti och så glömde vi av allt det där. När vi kom hem blev det bastu. Som sig bör. Inte så dåligt med mars ändå. Eller om det nu var maj.

[insert]bliz eyewear velocity xt[/insert][insert]

bliz eyewear velocity xt[/insert][insert]

bliz eyewear velocity xt[/insert][insert]

bliz eyewear velocity xt[/insert] Glasögon // Bliz Velocity XT. Jacka och handskar // Craft.

 

0