Jag fick ett mail häromveckan från en tjej som drev ett företag via UF. Jag önskar så himla mycket att jag också fått chansen att göra en UF-grej, men jag gick ju ingen svensk gymnasieutbildning och ägnade mig åt andra projekt istället. Det var visserligen bra det med, men det fanns inte mycket till entreprenörskap i International Baccalaureate och det kan jag såhär i efterhand tycka är lite synd. Tur jag fick med mig entreprenörskapet hemifrån istället!

Hur som helst, jag tycker att tjejen som mailade mig har en kanonidé. Hon har tagit fram som en mugg för frukost och mellanmål på språng. Muggen heter Fill & Go och har som en del för typ yoghurt, keso eller kvarg eller vad man nu kan tänkas vilja äta. Och ett lock med plats för toppingen; nötter, frön, müsli eller bär till exempel. Mycket smart!

Här kan du köpa en Fill & Go.

fillandgo UF

0