Ovan citat läste jag i mitt flöde någonstans, men minns inte från vem. Oavsett så är det mitt nya mantra nu när det är exakt en vecka tills det webbprojekt jag jobbar på ska lanseras.

Igår blev det jobb hela kvällen men jag gjorde en paus och gick ut på en lugn fotopromenad klockan 21. Jag älskar det där kvällsljuset alltså – det är helt otroligt! Det var inte lika kul att det var fullmåne för jag kunde verkligen inte sova – ett mönster jag har anat i några år nu. Jag var inte ett dugg trött och låg och vände och vred på mig och räknade ner timmarna till jag skulle upp och morgonjogga klockan 6… vilket såklart inte hände med typ 4-5 timmars sömn. Lika bra att sova de timmar jag behöver!

Ikväll och typ alla dagar fram till nästa helg lär det bli kvällsjobb igen, men, jag vet hur viktigt det är att få ta pauser och göra något annat (läs: träna) för att huvudet ska piggna till och bli effektivare. Business as usual på den fronten alltså.gym storlienÅkte förbi den här skylten häromveckan, tycker att den är lite rolig på något sätt.

0