Jag tycker att den inledande texten inne på #runlimitless är fantastisk. Allra bäst är den faktiskt på tryckt papper (det ÄR något visst med att läsa en tryckt text ändå):

Att springa är att leva. Men det behöver ju inte betyda att ju snabbare man springer desto mer lever man. Kanske är det tvärtom. Att den största njutningen infinner sig när man sänker tempot och vågar springa långsamt. När andningen är stabil och man flyter fram i en skön miljö, längs med havet, vid foten av ett berg eller varför inte på en stig i skogen?

Men visst är det skönt att ta ut sig ibland och köra stenhårda backintervaller tills lungorna skriker och benen blir till gelé. Då känner man verkligen att man lever. Oavsett intensitet, distans och terräng så är löpning en naturlig del av livet för många människor. För dig, för oss och inte minst för de sex löpare som presenteras här.

Människan är född att springa och har sprungit sedan urminnes tider. Nu är det är upp till oss som älskar löpning att förvalta detta arv på bästa sätt – i sommar och under resten av året.

Om du taggar en bild på instagram som du tycker utstrålar löpglädje så kan du vinna ett år som sponsrad med Craft Sportswear: kläder för alla årstider och väder, startbevis till olika lopp och en löpcoach som hjälper dig att nå dina mål. Här är tävlingsreglerna.

craft sportswear runlimitless sara rönne

craft sportswear runlimitless sara rönne

Detta är ett inlägg i samarbete med Craft Sportswear (allt jag skrivit står jag för till 150%)

0