Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Too blessed to be stressed

Ovan citat läste jag i mitt flöde någonstans, men minns inte från vem. Oavsett så är det mitt nya mantra nu när det är exakt en vecka tills det webbprojekt jag jobbar på ska lanseras.

Igår blev det jobb hela kvällen men jag gjorde en paus och gick ut på en lugn fotopromenad klockan 21. Jag älskar det där kvällsljuset alltså – det är helt otroligt! Det var inte lika kul att det var fullmåne för jag kunde verkligen inte sova – ett mönster jag har anat i några år nu. Jag var inte ett dugg trött och låg och vände och vred på mig och räknade ner timmarna till jag skulle upp och morgonjogga klockan 6… vilket såklart inte hände med typ 4-5 timmars sömn. Lika bra att sova de timmar jag behöver!

Ikväll och typ alla dagar fram till nästa helg lär det bli kvällsjobb igen, men, jag vet hur viktigt det är att få ta pauser och göra något annat (läs: träna) för att huvudet ska piggna till och bli effektivare. Business as usual på den fronten alltså.gym storlienÅkte förbi den här skylten häromveckan, tycker att den är lite rolig på något sätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg