Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fransförlängning

Igår morse vaknade jag tidigt för att gå till Puder för att fixa mina fransar. Det är dyrt men värt med fransförlängning tycker jag. Jag tänker alltid att jag ska boka tid på morgnarna för att inte boka upp mig mitt på dagen – för då vill jag göra annat – men vaknar alltid med känslan ”varför bokade jag såhär tidigt?”.

Ett dygn efter att man förlängt fransarna bör man inte utsätta dem för fukt, dvs inga tårar, svett – eller dusch. Ingen träning med andra ord. Istället gick jag till Vetekatten och köpte halva bageriet. Med mig i påsarna hade jag levain, surdegsbaguette, croissanter, solrosbullar och lite annat. Jag skulle på frukost till mina föräldrar! Vi dukade fram allehanda saker och satt och åt frukost till en bit in på eftermiddagen. Snart nog fick vi bråttom att ta på oss ytterkläderna och promenera till Grand Hotel; för där skulle vi fira min ena lillebror som fyllt 24. En aktivitet som funkade fint för mina fransar… Det gjorde Eurovision som vi kollade på efteråt också!

Klockan 1 på natten vägrade jag nattbuss och promenerade till min kungliga ö; genom ett Stureplan där jag inte förstår hur folk orkar köa, uppför Kungsgatan med allehanda folkliv och så Fleminggatan som var rätt lugn. När jag kom hem tog det inte lång tid innan jag somnade.

stockholm sara

stockholm marcus

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Berätta om den där tjusiga rosa handväskan! Marc Jacobs? Jag har lovat mig själv en ny handväska efter en vår av mycket jobb. Kram på dig!

  Miss Agda 2014-05-11 22:06:03 http://www.missagda.se
  Svara
 • Alltså fransförlängning! Jag är helt, fullständigt komplett, besatt av det där! Sedan jag gjorde det första gången för snart 2 år sedan har jag inte kunnat sluta (med undantag för en liten paus då mini var nyfödd). Perfekt ju att hela tiden kunna känna sig sminkad utan att behöva göra något och för mig som har så tunna och ljusa fransar är en förlängning verkligen ett lyft. Väl värt den tid och pengar det tar och kostar!

  Men du, det där med att inte få duscha och så. Där jag gör mina (hos en tjej på Lidingö som heter Ulrika Gedin) så avslutar hon hela behandlingen med någon sorts vätska/ånga som ska härda limmet och göra att fransarna sitter lite bättre samt också att man kan börja leva som vanligt direkt (alltså inte behöva vänta), det ska tydligen vara ett rättså nytt påfund från USA (som allting typ, hehe…). Hon påstår att då kan man duscha, gråta och svettas bäst man vill direkt efteråt.

  Sofia - Strawberry Dreams 2014-05-11 20:44:38 http://www.strawberrydreams.se
  Svara
 • Efter jag förlängt fransarna tappade jag mina egna tillsammans med lösögonfransarna. Har inte du upplevt det? Tyckte också det var värt priset, men inte om jag tappar mina egna..

  Anna - Trend o träning 2014-05-11 12:08:02 http://trendotraning.se
  Svara
 • Jag har faktiskt funderat över att göra en fransförlängning (jag har så kort fransar). Ska läsa på lite mer tror jag bestämt! Jag hade dessutom tänkt gå till vetekatten igår jag med 😉 men det blev aldrig av!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-05-11 11:37:45 http://bakasockerfritt.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje