Igår morse vaknade jag tidigt för att gå till Puder för att fixa mina fransar. Det är dyrt men värt med fransförlängning tycker jag. Jag tänker alltid att jag ska boka tid på morgnarna för att inte boka upp mig mitt på dagen – för då vill jag göra annat – men vaknar alltid med känslan “varför bokade jag såhär tidigt?”.

Ett dygn efter att man förlängt fransarna bör man inte utsätta dem för fukt, dvs inga tårar, svett – eller dusch. Ingen träning med andra ord. Istället gick jag till Vetekatten och köpte halva bageriet. Med mig i påsarna hade jag levain, surdegsbaguette, croissanter, solrosbullar och lite annat. Jag skulle på frukost till mina föräldrar! Vi dukade fram allehanda saker och satt och åt frukost till en bit in på eftermiddagen. Snart nog fick vi bråttom att ta på oss ytterkläderna och promenera till Grand Hotel; för där skulle vi fira min ena lillebror som fyllt 24. En aktivitet som funkade fint för mina fransar… Det gjorde Eurovision som vi kollade på efteråt också!

Klockan 1 på natten vägrade jag nattbuss och promenerade till min kungliga ö; genom ett Stureplan där jag inte förstår hur folk orkar köa, uppför Kungsgatan med allehanda folkliv och så Fleminggatan som var rätt lugn. När jag kom hem tog det inte lång tid innan jag somnade.

stockholm sara

stockholm marcus

0