Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fill & Go

Jag fick ett mail häromveckan från en tjej som drev ett företag via UF. Jag önskar så himla mycket att jag också fått chansen att göra en UF-grej, men jag gick ju ingen svensk gymnasieutbildning och ägnade mig åt andra projekt istället. Det var visserligen bra det med, men det fanns inte mycket till entreprenörskap i International Baccalaureate och det kan jag såhär i efterhand tycka är lite synd. Tur jag fick med mig entreprenörskapet hemifrån istället!

Hur som helst, jag tycker att tjejen som mailade mig har en kanonidé. Hon har tagit fram som en mugg för frukost och mellanmål på språng. Muggen heter Fill & Go och har som en del för typ yoghurt, keso eller kvarg eller vad man nu kan tänkas vilja äta. Och ett lock med plats för toppingen; nötter, frön, müsli eller bär till exempel. Mycket smart!

Här kan du köpa en Fill & Go.

fillandgo UF

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Bra produkt och den känns väldigt rätt i tiden nu när alla ska vara hälsosamma, produkter som underlättar för det är ju smart! 🙂 dock så är jag själv lite allergisk mot ordet entreprenörskap. I läroplanen nu i skolan har ordet solidaritet tagits bort och lärarna ska ha ett entreprenöriellt tänk i undervisningen. Typ alltså, kommer inte ihåg ordagrant men ändå. Säger något om den tid vi lever i. Nu måste det ju inte vara antingen eller men för mig har ordet entreprenör kidnappats lite av personer a la blondinbella typ. 😉 men det kan ju såklart göras massa gott i entreprenöraanda också. 🙂

  Fanny 2014-05-06 12:53:52
  Svara
 • Bra produkt och den känns väldigt rätt i tiden nu när alla ska vara hälsosamma, produkter som underlättar för det är ju smart! 🙂 dock så är jag själv lite allergisk mot ordet entreprenörskap. I läroplanen nu i skolan har ordet solidaritet tagits bort och lärarna ska ha ett entreprenöriellt tänk i undervisningen. Typ alltså, kommer inte ihåg ordagrant men ändå. Säger något om den tid vi lever i. Nu måste det ju inte vara antingen eller men för mig har ordet entreprenör kidnappats lite av personer a la blondinbella typ. 😉 men det kan ju såklart göras massa gott i entreprenöraanda också. 🙂

  Fanny 2014-05-06 12:53:52
  Svara
 • Har en son som går IB och tycker att han inte lär sig annat än entreprenörskap. Mycket mer än vad man gör på min egen skola, Handels, i alla fall. Dock står inte det kommersiella i fokus, utan snarare är det socialt entreprenörskap man uppmuntras till på IB-programmet, vilket jag tycker är jättebra!

  EmmaS 2014-05-06 11:07:16
  Svara
 • Har en son som går IB och tycker att han inte lär sig annat än entreprenörskap. Mycket mer än vad man gör på min egen skola, Handels, i alla fall. Dock står inte det kommersiella i fokus, utan snarare är det socialt entreprenörskap man uppmuntras till på IB-programmet, vilket jag tycker är jättebra!

  EmmaS 2014-05-06 11:07:16
  Svara
 • Verkar ha blivit ganska inspirerad av denna produkt: http://www.coolstuff.se/Yo2Go

  Som dock är riktigt bra, fick en sån i julklapp och den har använts mkt flitigt.

  Alex 2014-05-06 09:43:21
  Svara
 • Verkar ha blivit ganska inspirerad av denna produkt: http://www.coolstuff.se/Yo2Go

  Som dock är riktigt bra, fick en sån i julklapp och den har använts mkt flitigt.

  Alex 2014-05-06 09:43:21
  Svara
 • Helt perfekt ju, jag ska banne mig köpa en på direkten!

  Millis 2014-05-06 09:41:13
  Svara
 • Helt perfekt ju, jag ska banne mig köpa en på direkten!

  Millis 2014-05-06 09:41:13
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk