Ibland är man pepp på träning hela dagen – tills man kommer hem och utslagen intar soffläge och fastnar. Idag var jag pepp på träning hela dagen – men undvek soffan. Det gjorde det enklare att komma ut – och se till att vara färdigtränad till klockan 18 så att jag kan jobba vidare på lite småprojekt (från soffan såklart) under kvällen.

Jag har mitt gym precis utanför dörren. Här finns en frusen sjö att springa och skida på under vintern och en lång backe att springa intervaller i när det är barmark. Det var de där backintervallerna jag tog tag i idag. 9 stycken uppdelade mentalt i 3 block med 3 intervaller i varje.

När jag sprungit nästan alla blickade jag ut över Åre på toppen av backen och tänkte att här har jag det rätt bra. Sedan fortsatte jag och nu har jag den där sköna känslan av pirrande trötthet i benen. Dessutom fick jag till några axel- och roddövningar med kettlebellen.

sara

0