Jag har vinkat av mitt Stockholmsbesök och passade på att hämta ut en 16 kilo tung kettlebell på posten. Det var kaos på parkeringen och jag kom på att byn har fyllts med påskfirare nu. Härligt! Hoppas de får lite solsken i blick under sin tid här. Den här helgen har bjudit på blandat väder och när vi åkte mot Mörsil för att äta brunch på Kretsloppshuset var det finväder. När vi åkte hem – not so much.

Att Kretsloppshuset i Mörsil funnits ett tag är jag väl medveten om. Att jag inte varit där är ett stort misstag. Vilket ställe! Vilken brunch! Att de har kycklingar på övervåningen är helt fantastiskt – gissa var jag ska köpa mina ägg framöver! På Kretsloppshuset är allting superekologiskt och hela idén med kaféet och lanthandeln är att skapa en ekologisk mötesplats med mycket “do good”-tänk. Jag blev lycklig i själen av att äta där och blev riktigt mätt med gott samvete. Det serverades supergoda sallader, bland annat på päron och grönmödelost med en spännande kryddblandning jag inte kunde sätta fingret på. Och de gigantiska våfflorna ska vi inte ens tala om. Helt fab!

Lagom till påsk kommer ett gäng små kycklingar att kläckas på Kretsloppshuset – passa på att åka dit om du är i krokarna. Kladdkakan såg riktigt god ut också…

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

kretsloppshuset i mörsil brunch

0