När Katten var här i helgen så pratade vi om att problemet är att det inte finns idéer och sådant som vi vill göra, utan kanske snarare lite för många. Och så lite tid. Jag har kommit på att jag älskar att bo på olika ställen. Att resa räcker inte – jag vill se och vara och uppleva på ett ställe under lång tid. Det kan faktiskt vara ett praktiskt problem med att få in det här i livet även om man skulle vara driftig nog att försöka sig på det.

Hur som helst, ställen jag vill bo på i typ 1-1.5 år (så att man hinner uppleva hela året liksom):

> Österlen

> New York

> Halmstad (igen)

> Australien (lägst prio på denna)

Jag är riktigt nöjd med att bo i Åre just nu. Och jag är otroligt glad över att ha bott i Dublin i dryga 3 år, i Whistler under 2 vintersäsonger och i Toronto i 8 månader.

0