Klockan är mer än 2 timmar efter midnatt och den här härliga dagen är inte slut än. Det har varit fullt upp från frukost och vi har roadtrippat runt Åre och åkt mot Vålådalen och hittade en massa spännande däremellan. Vi fikade på Vålågården och gick en promenad bort mot hängbron och alla de många leder som utgår från Vålådalens spårcentral. Och jag tänker att här ska jag snart springa massor!

Kontrasterna var stora när isen låg vit – men skogen var grön. Våren har kommit långt nere i dalen och det är mest i skidbackarna det fortfarande är vinter – och ska så vara över påsk och de avslutande helgerna i slutet av april.

Dagen avslutades med bubbelpool och bubbel i glasen. Klart värt!

södra årefjällen

Jag kan aldrig få nog av den här vyn!

åre sara

Glasögon // Bliz. Skaljacka // Marmot.

strand ottsjön

Galet vackert!

åre

Vår i skogen

katta åre

Såhär går det när fotonördar sällskapar över en helg

åre

åre sara

katta åre

vålådalen

vålådalen

vålådalen

vålådalen

katta åre

0