Min senaste cykling på balkongen känns långt borta. Det har som blivit kallt och vinter igen, sommartid till trots. Just därför så längtar jag efter härlig cykling utomhus på fina asfaltsvägar. Med gröna träd runtomkring. Blått vatten, blå himmel, ingen vind. Fika på ett trevligt ställe efter ett gäng mil (och gärna skjuts hem för jag är sjukt segstartad efter fikastopp). Kanske en grillning några timmar senare. En lång, ljus kväll. Fågelkvitter.

…visst låter det som att jag skriver om sommaren? Ett litet längtansfrö har börjat gro.

Ikväll var det inte tid för sommar. Det var bara tid för cykelintervaller på trainer. Med utsikt över Åresjön och snön som lyser vit – även om asfaltsvägarna ligger nakna.

Det blev 5*3 minuter. Typ 5 låtar. Mentalt enkelt men lokalt jobbigt. Jag är faktiskt rätt nöjd med hur jag använt min trainer under vintern. Klart bra köp! Dessutom är jag nöjd med hur de nya cykeltröjorna från Craft i kollektionen Grand Tour är designade. Ingen smal resår i ärmsluten – tack så mycket! Smal resår är i allmänhet dåligt. Det skär alltid in, oavsett.

craft cykeltröja sara

craft grand tour sara

Cykeltröja och cykelbyxor (bib) // Craft Grand Tour. Finns tydligen redan på REA på Sportamore.

0