Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stadium What’s your distance?

Eftersom kändisar, oavsett kändisskap, numer ska användas till både det ena (typ Let’s Dance och Mästarnas Mästare) vad gäller innehåll och marknadsföring, så är det inte konstigt att vi typ inte känner igen dem. Det finns inte hur många som helst.

Nuvarande Adidas tribesgänget känner jag faktiskt inte alls igen, och i Stadiums senaste kampanj så är det också många ansikten jag inte skulle reflektera över om jag såg dem på stan. Minus Sofi Fahrman dock.

Denna Fahrmanpersonlighet som jag följer noga vad gäller kreativa projekt. Jag imponeras av mycket av vad hon gör. Men – vad är det hon egentligen menar i den här filmen? Jag förstår inte. ”Om man lunkar hem helt utmattad, så är det inte konstigt om man inte ger sig ut igen. Därför sparar jag mig till hemvägen, då kan jag sluta på topp.” Är det ett träningstips hon delar med sig av? Eller vadå?

Oavsett, så är det snyggt. Jag delar ju hennes filosofi om att inte ha så många mål med löpningen (eller träningen) – eftersom vi har så många mål och krav i allt annat vi gör. Och att hon springer hem till hotell Diplomat är faktiskt roligt. Och så skulle jag önska att hennes outfit flyttade hem till mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger