Eftersom kändisar, oavsett kändisskap, numer ska användas till både det ena (typ Let’s Dance och Mästarnas Mästare) vad gäller innehåll och marknadsföring, så är det inte konstigt att vi typ inte känner igen dem. Det finns inte hur många som helst.

Nuvarande Adidas tribesgänget känner jag faktiskt inte alls igen, och i Stadiums senaste kampanj så är det också många ansikten jag inte skulle reflektera över om jag såg dem på stan. Minus Sofi Fahrman dock.

Denna Fahrmanpersonlighet som jag följer noga vad gäller kreativa projekt. Jag imponeras av mycket av vad hon gör. Men – vad är det hon egentligen menar i den här filmen? Jag förstår inte. ”Om man lunkar hem helt utmattad, så är det inte konstigt om man inte ger sig ut igen. Därför sparar jag mig till hemvägen, då kan jag sluta på topp.” Är det ett träningstips hon delar med sig av? Eller vadå?

Oavsett, så är det snyggt. Jag delar ju hennes filosofi om att inte ha så många mål med löpningen (eller träningen) – eftersom vi har så många mål och krav i allt annat vi gör. Och att hon springer hem till hotell Diplomat är faktiskt roligt. Och så skulle jag önska att hennes outfit flyttade hem till mig!

0