Igår sprang jag med snöskor på Åresjön eftersom snön var djup och lös. Till idag hade allt sjunkit ihop och det fanns dessutom som en pistad bana – inför Årefjällsloppet nästa helg. Längdspår var dragna men bredvid fanns också en bred gata med manchesterränder på hårt packad snö.

Jag tog med mig Hanna och Amanda i lurarna, Fredagspodden hör till mina favoriter. Det blir kanske lite väl mycket när de överdrivet hyllar sponsor efter sponsor så jag tycker att podden har tappat tjusningen lite, men det är ändå ett lättsmält tidsfördriv jämfört med alla de timmar jag spenderar med nyhets- och samhällsprogram från P1 i öronen.

Något annat jag tog med mig var ett par stavar. Istället för vanlig löpning blev det stavlöpning. Jag fick hålla igen på farten, det är lätt hänt att gasa på mot maxpuls med stavar. De är verkligen ett grymt redskap!

åresjön

0