När jag gick hem från jobbet satt folk ute på Verandan på afterski (och drack öl) och på uteserveringen på Bahnhof (och drack kaffe). Pistmaskinerna spårade på isen inför det långa Årefjällsloppet imorgon och solen sken. Jag hade bråttom. Jag skulle ju ta ut cykeln och cykla!

Jag såg ett par landsvägscyklister på vägen utanför Åre igår och riktigt så modig är inte jag. Det är lite för grusigt. Men – jag tog ut cykel och trainer på balkongen och kunde inte byta om till cykelbyxor och cykeltröja fort nog. När solen väl går ner går det snabbt och det blir kallt i en handvändning. Jag hann med 4 intervaller i solskenet innan det hände. Så himla härligt att cykla i t-shirt med utsikt över snö och längdskidåkning. Inte på TV:n alltså – utan live!

Och kolla, hur sjukt är det inte att mina hörlurar – som jag färgmässigt kombinerade ihop för rätt länge sedan har exakt samma färgställning som många av Crafts plagg ur vår- och sommarkollektionen. Hibiscus (stark rosa) och tiger (orange). Jag har riktigt bra koll på Craft men absolut inte så här mycket och särskilt inte så långt i förväg.

Craft cykelkläder

SOL Republic

0