Vädret just nu alltså. Magiskt! Jag vaknar till solsken och ett berg utanför fönstret som är alldeles vitt, mot en himmel som är knallblå. Jag går till jobbet på en torr asfaltsväg och med ett krispigt och hårt längdskidspår på sjön nedanför. Tar en avstickare till Grädda och köper med mig en frukost på väg till jobbet. Bestämmer att jag ska ta samma sväng på vägen hem och köpa deras makalösa glass.

Jag kommer till jobbet, ett litet gult hus där det surrar med liv. På uteserveringen nedanför kommer det snart att sitta massor med folk som dricker kaffe i pjäxor och solglasögon. Som har det sådär allmänt jättebra. Kanske efter en dag i backen, i spåret eller på byn.

Just nu är det mesta rätt fantastiskt. Jag är inte ens avundsjuk på alla som får vara ute medan jag sitter begravd i jobb. Sol och snö i mars gör något med humöret!

 hemma i åreFönstervy

0