Vissa saker bestämmer jag mig för – och så blir det så. Det finns ett uttryck som säger typ “happiness is a choice” men mycket är generellt ett val. Inte att man blir sjuk och olyckor och sådär men typ småsaker. Som att jag nu bestämt mig för att min helg börjar på torsdagar.

Helgerna är ju alltid för korta – så varför inte göra dem längre. Nu jobbar jag fredagar och så, men oftast handlar mycket om inställning. Smyg in helgsaker, helgvanor och helgtankar redan idag. Varsågod: längre helg.

Jag blir glad av helger så därför skänker jag några glada tacksamma tankar över saker jag ser fram emot:

> En ny samarbetspartner. Ni lär snart bli varse vad det är. Generellt så väljer jag mina egna samarbeten och tar själv kontakt. På så sätt kan jag alltid stå för och rekommendera det jag skriver om.

> Solsken och skidåkning. Allra, allra helst alpint. Jag vill åka skidor till Huså!

> Att hur mycket jag än älskar Åre så åker jag till Stockholm om 1 vecka och till Boston och New York om 4!

vår tulpaner

0