Jag älskar min lilla Facebookgrupp som jag disciplinerar hårt. Inte med mina jävligt jobbiga grejer som jag gärna bjuder in till, utan vad gäller länkar och sådant till egna grejer. Det är faktiskt det värsta spammet av alla. Ju större grupp, desto värre blir det om man inte styr upp. Det gäller både självreklam online och offline.

Anyhow, jag bjuder upp till dans i april och lockar med en jävligt jobbig utmaning. Fast i ärlighetens namn blir det så jobbigt man gör sig. Utmaningen är i alla fall ett träningspass för varje dag som finns i april. Sist jag kollade var det 30. Vad som räknas till träning avgör man själv men i min värld är det alla aktiviteter som kräver ombyte. Savasana i yoga är inte så väldans jobbigt men man är oftast ombytt och därmed är det träning. Enkelt.

Om du vill vara med på utmaningen och ännu inte är med i gruppen så måste du först gå med här (sök på ”vägen till toppform”). Är du med i gruppen så har du redan fått en inbjudan. Om du twittrar eller instagrammar så använd #jävligtjobbigt.

Min sambo fick symbolisera jobbigheten. Han har lovat att vara med i utmaningen med motiveringen ”hur många dagar kan det vara i april”. Färre än de 200+ dagar som den här tjejen sprungit i rad i alla fall.

träningsglädje

träningsglädje

träningsglädje

0