Till er som undrar vad jag jobbar med: jag jobbar i det härliga gränslandet där upplevelser offline möter världen online. Med turism alltså, fast digitalt, och med den nymodiga titeln innehållsansvarig.

Jag har i princip alltid arbetat med “content” på ett eller annat sätt, ofta med just digitalt innehåll. Länge höll jag på med att hjälpa andra med digitala strategier (vilket handlar lika mycket om hur man ska organisera sig internt som hur man ska göra externt) men sedan ett par år tillbaka omsätter jag även alla de råd jag gett till andra, i praktiken genom olika uppdrag direkt hos kund. Båda sidorna har sin tjusning, jag gillar projekt samtidigt som jag gillar långsiktighet.

I detta jobb som fokuserar på fjäll och turism så ansvarar jag för utveckling och innehåll på ett riktigt stort webbprojekt. Och ju mer jag får reda på om saker att uppleva här i fjällvärlden, desto längre blir min lista över grejer jag verkligen måste se till att jag verkligen gör. Som att åka skidor från toppen av Åreskutan ner till Huså, eller ta bilen och åka den vackra vägen 336 (måste kolla upp hur den går att cykla), springa runt Blanktjärnarna när det blir barmark och sådant där. Det här är verkligen en plats där det är lätt att samla på upplevelser.

Vad jag samlar på mig just den här helgen återstår att se. Det beror lite på väder och vind, humör och nyfikenhet. Vad ska du göra?

sara rönne träningsglädje

0