Tack Ingmarie för att du introducerade mig till kokosvatten med chokladsmak. Jag dör vad gott! Tänk dig chokladmjölk, fast det inte är mjölk. Tänk dig också att du mixar en banan (gärna frusen i skivor, för krämighetens skull) med chokladkokosvatten. Och lite chiafrön eller linfrön eller vadhelst du har hemma. Voilá så har du en tokgod smoothie med den mest perfekta chokladsmak du kan tänka dig. Helt galet gott!

Ecos kokosvatten har jag skrivit om förut, jag tycker att det smakar godare än annat kokosvatten jag druckit tidigare. Därför köpte jag en hel låda i somras i Halmstad. Kokosvatten är generellt en riktigt bra bas för smoothies – och detta med chokladsmak är jag från och med idag helt såld på.

Om du ska upp till Workout Åre så finns det säkert möjlighet att smaka på Ecos kokosvatten för de kommer finnas på plats.

ecos coconut chocolate

ecos coconut chocolate

ecos coconut chocolate

0