Jag är superglad över att ha teamat upp med Bliz i min träning och allmänna leverne framöver. Bland godbitarna som jag har fått finns även detta par glasögon som en viss fröken Kalla segrade med igår. Överlag syntes Bliz på var och varannan skidåkare som trötta skyddade över mållinjen med sex tuffa mil bakom sig.

Nu ska jag läsa på vad gäller linser och färger och allt sådant så att jag använder rätt sak till rätt grej. Att det är snyggt är viktigt, att det är funktionellt är viktigare.

Även om det är hur bra som helst med mig är det sämre med spring- och skidföret på Åresjön. Jag stack ut på en lugn morgonrunda i förmiddags och oj vad blött det var. Från gårdagens bandragning fanns knappt några spår kvar (vilket också kan bero på att man åkt skoter i dem…) och snön hade sjunkit ihop sorgligt mycket. Det var nog tur att loppet gick igår och inte idag!

Jag hoppas det vankas kallgrader till veckan som kommer så att jag kan få till några fler pass på sjön. Att träna där är himla bekvämt. Backen bakom huset är mindre bekväm, men synnerligen effektiv för backintervaller. Så den ska väl också jagas uppför ett par gånger.

Bliz glasögonMin lager 2-tröja med vindskydd från Craft gjorde revival. På huvudet: Bliz Rider

0