Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skillnaden som gör skillnad

Det har varit tyst – ja bokstavligt talat – på podden ett tag. Och det är kul, men samtidigt tråkigt, att läsa att ni skriver att ni gillar Träningsglädje TALKS men att den kommer ut för sällan. Eller ja, det enda som gör att det är tråkigt är att jag inte hinner med, och det är i sig ingen tråkighet egentligen. Under tystnaden har ni kunnat höra mig i två andra podcasts: Möt löparen och Feel good and have fun. Och så har ju flera hundra personer dagligen lyssnat på gamla avsnitt på Träningsglädje TALKS.

Men – nu är jag tillbaka på min egen pod igen. Jag har ett gäng uppslag men behöver lite andra människor i mina samtal. Tur att det finns Skype! I det avsnitt som släpptes för några minuter sedan pratar jag om skillnaden som gör skillnad (ja, det finns en känd föreläsare som pratar på samma tema fast om andra saker). Om att vi alla känner rädsla, nervositet, skam och andra tveksamheter om oss själva. In och lyssna! Här finns länkar.

träningsglädje talks sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk