Det har varit tyst – ja bokstavligt talat – på podden ett tag. Och det är kul, men samtidigt tråkigt, att läsa att ni skriver att ni gillar Träningsglädje TALKS men att den kommer ut för sällan. Eller ja, det enda som gör att det är tråkigt är att jag inte hinner med, och det är i sig ingen tråkighet egentligen. Under tystnaden har ni kunnat höra mig i två andra podcasts: Möt löparen och Feel good and have fun. Och så har ju flera hundra personer dagligen lyssnat på gamla avsnitt på Träningsglädje TALKS.

Men – nu är jag tillbaka på min egen pod igen. Jag har ett gäng uppslag men behöver lite andra människor i mina samtal. Tur att det finns Skype! I det avsnitt som släpptes för några minuter sedan pratar jag om skillnaden som gör skillnad (ja, det finns en känd föreläsare som pratar på samma tema fast om andra saker). Om att vi alla känner rädsla, nervositet, skam och andra tveksamheter om oss själva. In och lyssna! Här finns länkar.

träningsglädje talks sara

0