Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

På tur med snöskor

Jag har sett solen sedan tidigare det här året men idag har jag tamejtusan fått mina första fräknar på näsan! Jag vaknade tidigt och såg att det var alldeles vitt ute, och somnade om. Sedan vaknade jag igen av att solen sken och då fick jag bråttom. Fram med en snabb frukost, på med kläder och in i bilen! När jag körde upp mot Åre Björnen var det redan en hel del folk i längdspåret, ett populärt tillhåll nu när det blåser så mycket här i bergen.

Istället för skidor hade jag med mig mina snöskor som jag snörade på mig. Jag tog sikte på ett skoterspår och började att gå med inget särskilt mål i sikte. Jag ville bara vara ute. Och ute var jag. I nästan 3 timmar! Skoterspåret blev till hundspannspår och när jag hade irrat bort mig alldeles så kom jag fram till Bergstugan vid Fröå Gruva. Jag stack in näsan men det var lite för stökigt och stojigt för min smak så jag vände hemåt istället. Vädret hade blivit lite sämre och solen tittade fram alltmer sällan – men när den väl gjorde det blev hela världen varm och till guld!

åre björnen

åre björnen

åre björnen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström