Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Intervaller på cykel

Jag har varit opepp på träning under hela veckan – så jag har helt enkelt inte tränat särskilt mycket. Jag har gått en snabb promenad lite nu och då men varken knutit på mig löparskorna eller hoppat upp på cykeln, vilket är vad jag gör mest annars. Men, igår var jag pepp så det blev ett gäng 3-minutersintervaller på trainer innan bastu och #melfest. Jag är igång igen!

Hemma i Stockholm har trainern stått i vardagsrummet men här i Åre får jag plats med ett eget cykelrum – som jag kombinerar med kamerautrustningsrum. Jag ser fram soliga aprildagar för då åker cykeln ut på balkongen och så får jag köra mina intervaller med Åresjön som utsikt. Ganska så nice.

racer på trainer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger