Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hallonsylt

Solen verkar vara något man förtjänar – om man går upp i tid. Så var det i Halmstad förra helgen och så har det varit i Åre nu i helgen. Imorse passade jag därför på och tog mig en 45 minuters morgonpromenad på isen under blå himmel och en strålande sol. När jag satt inne framför en sen frukostskål försvann den bortåt och har inte setts till sedan dess.

Och just nu sitter jag på ett tåg för att åka söderöver en snabbis men jag är tillbaks om några dagar. ”Jag ska bara” ni vet. Det är lika bra att jag får några timmar till i Stockholmslägenheten för jag har glömt min pannlampa och lite andra saker…

Apropå frukost: jag köpte en billig cottage cheese (ICA basic) i fredags men den smakar skit. Jag försökte hjälpa smaken på traven genom att göra hallonsylt med mycket kanel (enkelt: bara tina upp hallon i kastrull och hälla på kanel och röra runt tills bären liksom smälter) och det blev bättre. Strösslade med torkade granatäpplekärnor på toppen.

frukost

frukost

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk