Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Hallonsylt

Solen verkar vara något man förtjänar – om man går upp i tid. Så var det i Halmstad förra helgen och så har det varit i Åre nu i helgen. Imorse passade jag därför på och tog mig en 45 minuters morgonpromenad på isen under blå himmel och en strålande sol. När jag satt inne framför en sen frukostskål försvann den bortåt och har inte setts till sedan dess.

Och just nu sitter jag på ett tåg för att åka söderöver en snabbis men jag är tillbaks om några dagar. ”Jag ska bara” ni vet. Det är lika bra att jag får några timmar till i Stockholmslägenheten för jag har glömt min pannlampa och lite andra saker…

Apropå frukost: jag köpte en billig cottage cheese (ICA basic) i fredags men den smakar skit. Jag försökte hjälpa smaken på traven genom att göra hallonsylt med mycket kanel (enkelt: bara tina upp hallon i kastrull och hälla på kanel och röra runt tills bären liksom smälter) och det blev bättre. Strösslade med torkade granatäpplekärnor på toppen.

frukost

frukost

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström