Om du säger Reebok så svarar jag crossfit. Tänk vad förknippat ett varumärke kan bli med någonting på så kort tid som Reebok jobbat med crossfitvärlden. Nu är jag visserligen rätt så insatt – även om jag varken tränar crossfit eller har särskilt mycket Reebok i min träningsgarderob.

När jag kikade igenom Reeboks kollektion för våren och sommaren 2014 så fanns det en del plagg jag fastnade lite särskilt för. Att jag sparade den där mönstrade jackan i min mapp med favoriter förvånar mig stort – men jag älskar färgkombon! Tightsen är to die for om man både vill ha tryggt svart men ändå utmana med färg – och de andra byxorna är ju helroliga. Dessa tre plagg får gärna flytta in i min garderob typ nu. Då kanske jag skulle få lite liv i benen och krångla mig upp ur soffan – den har hållt mig i sitt fasta grepp hela dagen.

 

Tights till vänster // Reebok camo cargo från danskollektionen

Jacka i mitten // Reebok delta wind jacket från löpkollektionen

Tighs till höger // Reebok capri tight från danskollektionen

Reebok ss14

 

0