Jag är så himla glad att Annika frågade om jag ville åka till Abisko med henne för att se på norrsken och uppleva lapporten och ha det allmänt mysigt. För ja, det är såklart jag vill. Så, snart åker vi. Norrland kommer förmodligen bli temat för hela 2014 för övrigt – men jag återkommer till det inom kort, jag kommer troligtvis inte att kunna hålla mig…

Saker jag vill göra i Abisko är att se norrsken, bada i badtunna med ordentlig utsikt och åka hundspann. Och så vill jag umgås med Annika för hon är så fantastiskt rolig. Kanske kan vi till och med springa en vända under norrskenet? Vi har 2 dygn på oss och ska bo här på Abisko Mountain Lodge. Jag läste på deras Facebooksida att man har sett norrsken 26 av 29 kvällar hittills.

Det vore häftigt att åka så långt norröver sommartid. Jag har varit över gränsen till lappland en gång och minns det som storslaget. Vi var högt uppe bland bergen men det var liksom inte bergigt. Det vore coolt att cykla landsväg där uppe – även om det är lite långt mellan byarna…

Jag och Annika har hunnit göra en hel del tillsammans, till exempel varit på Playitas och sprungit äventyrslopp på Cypern. Innan det här året är slut ska jag ta med henne till toppen av Åreskutan och så ska vi ut på en cykelresa ihop.

abisko

0