God morgon världen. Tisdag, veckans bästa dag! Idag ska jag bara göra roliga saker – you make your own happy och så vidare. Först ut var kokospannkakor till frukost via ett recept härifrån. Jag anpassade det lite och funderade ett varv på om de skulle bli mer american style om man hade i lite bakpulver, och kanske lite blåbär, men sedan glömde jag bort det. Och blåbär hade jag inte ens hemma.

Och nu ska jag iväg på träning på andra sidan stan. Min plan är att köra ett pass högintensiv fysträning – kondition blandat med styrka och så kondition och styrka igen. Och sådär ska det hålla på. Vi får se om det blir som jag tänkt mig. Men först – recept på kokospannkakor:

Kokospannkakor

> 2 ägg

> 0.5 dl kokosmjölk

> 2 msk kokosmjöl

> vaniljpulver

> vispa ihop ägg och kokosmjölk

> tillsätt kokosmjöl och smaksättning

> stek små plättar i förslagsvis kokosolja

kokospannkakor paleo

0