I mars kommer jag att bege mig upp till Åre för jobb – och stanna där ett tag. Åre året om på riktigt. Det var såklart inte helt lätt att bestämma sig. Även om det är en dröm att flytta till Åre så vet man vad man har men inte vad man får. Som vanligt vill jag ha allt och lite till i mitt liv så jag behåller såväl sambo som delar av Stockholmslivet (även om det blir mindre av det). Fördelen med just Åre är att det är lätt att ta sig till och från Stockholm (och Halmstad faktiskt). Men det allra bästa är såklart livet som erbjuds där uppe i norr!

Jag kommer att jobba med digitala projekt och det är kul att de senaste digitala grejerna som jag jobbat blivit prisbelönt och topprankat av externa företag som mäter grejer och utser priser. Det gör såklart att jag har höga förväntningar på mig själv inför detta!

Med Årelivet ser jag framför mig en och annan utomhusaktivitet. Snöskor, alpint och längdskidor om vintern till exempel – och toppturer och äventyr på Skutan när nätterna är ljusa. Traillöpning. Massor med fotografering. The great outdoors! Jag gjorde ett liknande äventyr till Sälen i höstas – även om det var kort och intensivt. Jag minns fortfarande att jag fick kommentarer om att min blogg aldrig varit så bra som då, så jag hoppas att ni följer med norröver även denna gång.

Ni behöver inte vara orolig för en massa bilder på skidåkning jämt och ständigt – jag ska inte på evighetslång skidsemester. Jag kommer att blogga precis som förut fast med mindre Stockholmsfokus.

Åre är och har alltid varit min hemmaby i fjällen och jag älskar att det går att kombinera med ett matliv i världsklass. Jag har en del vänner och bekantskaper här uppe redan, men om du läser min blogg och bor i Åre (med omnejd) så hojta – jag kommer bli sällskapssjuk!

Jag lär återkomma både en och två gånger till varför jag valt att än en gång göra saker och ting annorlunda – men i slutändan handlar det om en enda sak. Jag vill leva mitt liv som ett äventyr och ta vara på alla de möjligheter som ges. Det gör hur jag lever varken bekvämt eller förutsägbart – men det utvecklar mig ständigt. Be brave with your life!

åre träningsglädje traningsgladje.se

åre träningsglädje traningsgladje.se

Skaljacka // Marmot. Mössa // Craft. Fransar // Puder i Stockholm. Kan man göra fransar i Åre?

0