Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Intervallträning

Ny dag, ny vecka – every day is a new beginning. Imorse vaknade jag i Halmstad men jag ska under dagen ta mig till Göteborg. Morgondagen spenderas i Borås och på onsdag ska jag hinna med lite allt möjligt innan vi åker upp till Åre strax efter lunch. Sedan ska jag i alla fall vara på ett och samma ställe under några dagar.

Jag tänkte spendera en del av veckans träningspass på intervallträning med följande 3 pass:

 • 30*30 sekunder
 • 4*4 minuter
 • backintervaller

Veckans intervaller kommer landa både på tröskeln vad gäller intensitet, och även en bit över – mot VO2 max. Tröskelintervaller är mina favoriter och jag gillar den där känslan av hanterbar jobbighet. Det är värre med VO2 max-intervallerna…

Jag ska också ägna 5 minuter varje dag åt de prehabövningar jag fått från Jessika på InMo och som faktiskt gör min rygg bra. Och så blir det (minst) 2 powerwalks eftersom det kommer nya podcasts hela tiden. Mot slutet av veckan blir det skidåkning i en eller annan form, och så är målet att få in 3 korta men effektiva corepass.

Den här veckan ska jag också outa något nytt som snart händer i mitt liv. Spänningen…

sara träningsglädje traningsgladje.se

IMG_2sara träningsglädje traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger