Ny dag, ny vecka – every day is a new beginning. Imorse vaknade jag i Halmstad men jag ska under dagen ta mig till Göteborg. Morgondagen spenderas i Borås och på onsdag ska jag hinna med lite allt möjligt innan vi åker upp till Åre strax efter lunch. Sedan ska jag i alla fall vara på ett och samma ställe under några dagar.

Jag tänkte spendera en del av veckans träningspass på intervallträning med följande 3 pass:

  • 30*30 sekunder
  • 4*4 minuter
  • backintervaller

Veckans intervaller kommer landa både på tröskeln vad gäller intensitet, och även en bit över – mot VO2 max. Tröskelintervaller är mina favoriter och jag gillar den där känslan av hanterbar jobbighet. Det är värre med VO2 max-intervallerna…

Jag ska också ägna 5 minuter varje dag åt de prehabövningar jag fått från Jessika på InMo och som faktiskt gör min rygg bra. Och så blir det (minst) 2 powerwalks eftersom det kommer nya podcasts hela tiden. Mot slutet av veckan blir det skidåkning i en eller annan form, och så är målet att få in 3 korta men effektiva corepass.

Den här veckan ska jag också outa något nytt som snart händer i mitt liv. Spänningen…

sara träningsglädje traningsgladje.se

IMG_2sara träningsglädje traningsgladje.se

0