Stockholmsvecka. Det där som inträffar i Båstad och på Visby sommartid. Trängsel och vaskning och en uppvisning utan dess like. Eller perioden 6-12 januari i 2014. För nu åker jag nedåt landet igen. Jag har inte varit hemma i Stockholm på en månad och det ska bli skönt att få komplettera de trail- och dubbskor jag haft med mig på min norrlandsvistelse med lite mer asfaltslämpliga sådana. Och träffa Stockholmsvännerna!

Veckan blir en mix av intervaller och styrketräning. Löpning och cykel. Och att få tillbaka den dygnsrytm och rutiner som jag trivs allra bäst med: skärmförbud kl 22 (riktigt bra för hälsan) och sedan uppstigning mellan 6-6.30. Jag behöver 8 timmars sömn numer. Det har jag fått under hela julledigheten visserligen men eftersom jag lagt mig vid 2 så kan ni ju gissa när jag gått upp…

Men det är ju skönt att vi startar den här veckan med en dags ledighet i alla fall. Och apropå ny vecka – gissa var det ska snöa och bli kallt och vintrigt inom några dagar? Just det: Åre.

0