Söndagsångest? Nej idag har jag ingen sådan. Det är visserligen måndag, vilket i sig innebär att söndagsångest inte kan existera, men jag har också haft en himla lång och härlig ledighet att jag ser fram emot att få göra något annat. Dessutom har jag haft en härlig dag med lite solsken på en långpromenad från Hammarby Sjöstad runt Sickla och Järla sjö och sedan fika hemma hos Karin. Huvudet har redan börjat jobba och jag kom på några idéer att utveckla kommande vecka.

Det står vilodag i min almanacka så någon träning blir det inte på den här bloggen idag, men däremot har jag gjort hundöron på det allra sista numret någonsin i Fitness Magazine. Här finns ett bra program för rörlighet och ett annat snabbpass för hela kroppen med boll. Jag är ordentligt träningssugen just nu.

Hammarby sjöstad

0