Ibland vet man inte om man är sjuk eller frisk. Jag har under dagen liksom gått och undrat om jag har ont i halsen. Jag har i och för sig inte ont. Men inte o-ont heller. Eftersom jag inte vet så avvaktar jag läget och inväntar den där härliga friska känslan istället. Som bekräftar att jag vet.

Vad har jag gjort i träningsväg sedan sist då? I söndags sprang jag intervaller och i går var jag hos Jessica på InMo för att följa upp besöket för några veckor sedan. Vi pratade en del om hur kroppen fungerar och om hur begränsad rörlighet i axeln kan skapa löparknä och sådant där. Kroppen alltså, den är fascinerande och outgrundlig! Jag fick en till prehabövning att ta med mig hem så nu ska jag vara fortsatt duktig med dem.

Igår träffade jag en annan Jessica också. Den där som också är en fantastisk vän och bäst på gruppträning i Sverige. Vi tog ett blåsigt varv runt Riddarfjärden och pratade om allt och inget. Hon lämnar mig alltid glad och inspirerad och det är lite så jag tänker att vänskap ska vara – upplyftande. Jag är tacksam för alla mina vänner och för att ni får mig att känna just så!

sara jessica

0