Ikväll var det dags för mitt andra pass i den här jävligt jobbiga starten. 3*120 sek, 3*90 sek, 3*60 sek och 3*30 sek skulle köras med känslan av att ligga på tröskel. Att kunna få till sådan kvalitetsträning hemma är en lyx – och jag är sjukt nöjd med inköpet av min trainer. Dessutom är jag sjukt nöjd med min disciplin.

De knep jag tar till, som jag märker verkligen hjälper för att få till ett bra pass på trainern är att:

1) Ha riktigt grymma lurar så att jag kan gå in i min bubbla med min musik.

2) Släcka ner i rummet – det ökar min närvaro och skärper till mitt fokus.

3) Pulsklocka så att jag svart på vitt får en till variabel att gå på förutom känslan i kroppen.

Jag är riktigt glad och nöjd med min insats efter det här passet. Köttfärssåsen gjord på älgkalvsfärs från Hälsingland satt fint efteråt!

you cant buy happiness but you can buy a bike and thats close

 

0