Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svettigt på jobbet

Vissa dagar är lite svettigare än andra. Idag var en sådan dag. Det är kul när jobbet varierar så att man ibland spenderar dagarna i mötesrum och andra i funktionskläder. Jag hade dels rätt tunga kartonger (20 kg för att vara exakt) att släpa på nästan en kilometer genom stan – och sedan var jag ute på jakt efter några produkter, också det jobbrelaterat, och i och med det lades ytterligare 5 km under fötterna. Perfekt när man kan få in lite vardagsmotion i jobbet – dessutom rätt klädd för ändamålet. Lagom till dess att jag kom innanför dörren började det attacksnöa ute. Bra tajmat!

Mitt i jobbandet tog jag en paus på Juicefabriken (mittemellan Löplabbet och Friskis & Svettis på Kungsholmen). Jag har aldrig varit där förut trots att det ligger nästgårds. Ett annat ställe jag också måste spana in är frukosten hos Två Systrar på Kronobergsgatan 41. Två befintliga fikatips för dig som är i krokarna är Fabrique bredvid Åhlens på Drottningsholmsvägen och espressobaren Sorelle på Fridhemsgatan 15. Kombinera det med crossfit på Concor ett stenkast därifrån eller ett löppass runt Kungsholmen!

 juicefabriken

juicefabriken

snö stockholm

snö

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger