Vissa dagar är lite svettigare än andra. Idag var en sådan dag. Det är kul när jobbet varierar så att man ibland spenderar dagarna i mötesrum och andra i funktionskläder. Jag hade dels rätt tunga kartonger (20 kg för att vara exakt) att släpa på nästan en kilometer genom stan – och sedan var jag ute på jakt efter några produkter, också det jobbrelaterat, och i och med det lades ytterligare 5 km under fötterna. Perfekt när man kan få in lite vardagsmotion i jobbet – dessutom rätt klädd för ändamålet. Lagom till dess att jag kom innanför dörren började det attacksnöa ute. Bra tajmat!

Mitt i jobbandet tog jag en paus på Juicefabriken (mittemellan Löplabbet och Friskis & Svettis på Kungsholmen). Jag har aldrig varit där förut trots att det ligger nästgårds. Ett annat ställe jag också måste spana in är frukosten hos Två Systrar på Kronobergsgatan 41. Två befintliga fikatips för dig som är i krokarna är Fabrique bredvid Åhlens på Drottningsholmsvägen och espressobaren Sorelle på Fridhemsgatan 15. Kombinera det med crossfit på Concor ett stenkast därifrån eller ett löppass runt Kungsholmen!

 juicefabriken

juicefabriken

snö stockholm

snö

0