jul hos träningsglädje

Ni kanske inte trodde att det skulle bli en lucka idag – men det blev det såklart! Idag är det den 17:e december och jag tävlar ut ett par COOL briefs från Craft som jag tävlat ut förut. De är nämligen en klar favorit bland mina underkläder. Och som jag sagt förut: om jag nu satsar massa pengar och energi på att klä mig tekniskt bra vad gäller underställ, tights, jackor och skor – varför ska jag då fuska med det som är allra närmast kroppen? Tränar du i bomullstrosor – testa att träna i dessa och upplev skillnaden!

För att vinna ett par maila din storlek och adress till traningsgladje at gmail.com senast imorgon den 18:e december kl 23.59. Tipsa också om dina favoritintervaller i ditt mail! Jag utser vinnaren och meddelar via mail!

craft underwear

jul hos träningsglädje CRAFT SPORTSWEAR

0