jul hos träningsglädje

Bakom dagens lucka döljer sig ett erbjudande från Addnature: en pannlampa från Silva till riktigt bra prus! Pannlampan är en Silva Trail Runner II, en uppdaterad version av den populära Trail Runner pannlampan. Pannlampan kostar i vanliga fall 700 kr men idag, och enbart idag, kan du köpa den för 395 kr hos Addnature. Passa på!

En riktigt bra pannlampa är a och o när du springer i mörker. Det märker jag varenda gång jag springer på annat än en trottoarkant. Slät asfalt kan du gissa dig fram på i relativt dunkelt ljus, men ska du springa trail eller spår som på Grönsta Gärde (Lidingöloppsspåret) så vill du kunna se rötter och stenar innan du snavar på dem. Skillnaden mellan en billig pannlampa och en dyr pannlampa är hur mycket du ser (såväl bredd av ljuset och hur mycket den lyser upp) och tro mig, du vill se bra och ja, det är verkligen stor skillnad.

Jag har använt pannlampa när jag sprungit upp och nedför backar i Åre, åkt 10 km-spåret i Björnen (ej upplyst) och haft fina spår för mig själv när alla andra trängts på 3:an och 5:an, cyklat landsväg på sommaren, sprungit en massa trail i Stockholm och nattpromenerat en hund i de Värmländska skogarna en sen kväll (då vi fick syn på vildsvin).

Det finns många olika modeller av pannlampor från olika varumärken och Silva har pannlampor som fästs på såväl mössor, hjälm och cykel så att du kan springa, åka skidor, cykla eller göra annat.

pannlampa silva

Mörkerlöpning i Högbo förra året – i SNÖ!

jul hos träningsglädje ADDNATURE

0