Morgon:

Jag vaknar sent. Drömmer konstiga saker, att jag är på Island och hälsar på en kompis och har en massa insekter på ryggen (knas, jag vet). Har gått all in på det här med julen och vill lyssna på barnens julkalender på Sveriges Radio varje morgon. Varje avsnitt är typ 8 minuter och det händer inte särskilt mycket egentligen, men det är mysiga röster i alla fall. Och en del barnskrik eftersom kalendern handlar om en familj med 23 barn där något av dem alltid tappas bort.

Förmiddag:

Bränner av listor och telefonmöten. Det går i en rasande fart.

Eftermiddag:

Tar med mig min Casall multibalance trainer och går ner för att köra 20 minuter amrap (as many rounds as possible – en typ av cirkelträning) i utegymmet i Rålis. Får känningar i baksida lår, båda(!) och gör en massa reps rodd och armhävningar istället. Hallå vad är det för fel på benen? Lite senare fikar jag med Annika och upptäcker att Fabrique öppnat vid Fridhemsplan – 100 meter från min lägenhet. Det är både bra och dåligt…

Kväll:

Promenerar bort till Slussen och tar en till fika, denna gång med Sofy som jag inte träffat på evigheter. Det var kul att ses och snacka lite, hon har mycket kul saker för sig den där smarta tjejen! Jag promenerar hem från Slussen och just nu har jag en plåt kycklingfilé, rödbetor, sötpotatis och palsternacka i ugnen samtidigt som jag väntar på min mamma som ska leverera en fryslåda med älgkött från Hälsingland till mig. Lyx!

fabrique 1

Fabrique, avskalat och snyggt.

christmas interflora

Juligt på väg till Slussen

lights

…och lite festligt!

0