Minns ni att jag skrivit om att lyxträna förut? För rätt många år sedan. Jag har också kallat det för andra saker, typ upplevelseträning. Att faktiskt ta sig tiden att inte bara gå till kvartersgymmet eller springa samma runda som man alltid springer bara för att det är praktiskt utan istället göra något annat, något nytt, och skapa sig en upplevelse att minnas. Idag begav jag mig iväg på det!

Vintern visade sig finnas söder om Stockholm, hos min före detta chef. Framåt lunch började det i och för sig regna men då hade vi redan sprungit en härlig stig längs med Drevviken och fått lite dagsljus. Inte nog med det: när vi kom hem var bastun redan igång så att kroppen fick tina upp och sedan bjöds det på härlig lunch som jag måste testa att laga här hemma: linsgryta i kokosmjölk. Hur gott som helst. Och lite kardemummakaka på det! Klart bra före detta chef man har liksom.

Tillbaka i Stockholm trängdes köerna och mörkret smög sig på. Tystnaden är långt bort men med lite ljus och en kaffe blir det mysigt här med. Dessutom ska jag bort på roligheter ikväll.

bråviken 2

0