Jag tänkte att jag skulle vara först i liften imorse men man måste nog gå och lägga sig tidigare om kvällarna för det. Nya tag imorgon! Däremot hann jag till frisören till klockan 14. Jag gick vägen över isen och hann se vackra färger på Åreskutan och Mullfjället och långt bort i horisonten.

Det märks att det har kommit supermycket folk hit till Åre för bilkön i byn ringlade sig lång och det är folk överallt. Men vägen över isen är tyst och lugn och mysig. Dessutom upplyst om kvällarna från belysningen i backen.

Förresten – på lördag och söndag håller min sambo i en löpkurs här i Åre. Kolla här för mer info. Det finns enstaka ströplatser kvar om du ändå råkar vara på plats här uppe. I februari blir det längdhelg för tjejer med härliga Malin Andersson som jag stötte ihop med på Bahnhof i eftermiddags. Längt på den!

Åresjön

Åre Träningsglädje traningsgladje.se

Åre Åresjön

ÅRE Träningsglädje traningsgladje.se

ÅRE Åresjön traningsgladje.se

0